Szabadkai Önkormányzat

2019.05.25. 

A Szabadkai Önkormányzat 2019-től védnöksége alá vonta az akkor már másodszor megrendezésre kerülő Angel Dreams Expót. Az Angel Dreams Expót az Anahitas, a Nők és Kismamák Gondozója Egyesület szervezte várandósok és családosok számára.

Az expó sajátossága, hogy a különféle babáknak és mamáknak szánt termékekkel és szolgáltatásokkal való megismerkedés mellett a látogatók tudományos ismeretterjesztő előadásokon is részt vehettek. A vendégek között szerepelt többek között Berta Berényi Tímea dietetikus, Papp Ágota pszichológus, dr. Sandra Vidaković nőgyógyász, Dragana Vukelić defektológus és logopédus, Milena Kosanović defektológus, akik izgalmas előadásokat tartottak a nagyszámú, érdeklődő közönségnek. 

Az előadások magyar vagy szerb nyelven zajlottak szinkrontolmácsolással.  

Számos család különböző generációkkal is képviseltette magát, kisgyermekek, iskolások, tinédzserek, szülői szabadságon lévő édesanyák, dolgozó nők és nyugdíjas nagyszülők is akadtak bőven a látogatók között. A hasonló események méltán vonzzák a közönséget, hiszen környékünkön inkább hallunk ilyen események felől, semmint hogy magunk is részt vehessünk rajta. Örömmel üdvözöltük a kezdeményezést, és külön örömünkre szolgált, hogy a két nemzet együttműködve vehetett részt rajta.

MIKUSKA JUDIT, TISZA Néptánc Egyesület, Magyarkanizsa

https://hetnap.rs/cikk/Ilyen-volt-a-II-Angel-Dreams-Expo-28873.html

0

Ezek is érdekelhetik

Ajánlások
Ajánlások
A nemek közötti esélyegyenlőség zárótanulmány HU
A nemek közötti esélyegyenlőség zárótanulmány HU
Problématérkép SK
Problématérkép SK

netwerk

Vélemény, hozzászólás?